Vývoj a změny ve středním odborném vzdělávání se zaměřením na hotelnictví a gastronomii – Ing. Lucie Chumová
Ing. Lucie Chumová
Master's thesis
Vývoj a změny ve středním odborném vzdělávání se zaměřením na hotelnictví a gastronomii
Developments and changes in secondary vocational education with a focus on hospitality and gastronomy
Anotácia:
Oblast středního odborného vzdělávání prochází neustálým vývojem, přináší nové poznatky a přístupy ke vzdělávání a klade důraz na kvalitu, efektivitu a přínos odborného vzdělávání. Předkládaná diplomová práce se zabývá analýzou vývoje a změn v oblasti středního odborného vzdělávání se zaměřením na hotelnictví a gastronomii. Práce je rozdělena do tří částí. Teoretická část diplomové práce se věnuje …viacAbstract:
The area of secondary vocational education is constantly evolving, bringing new insights and approaches to education and emphasis on quality, efficiency and benefits of training. This thesis deals with the development and change in secondary vocational education with a focus on hospitality and gastronomy. The work is divided into three parts. The theoretical part of the thesis is devoted to a brief …viacKľúčové slová
celoživotní vzdělávání gastronomie hotelnictví rozvoj vzdělávání v regionech střední odborné vzdělávání učitel odborných předmětů vývoj změny changes developments gastronomy hospitality lifelong learning secondary vocational education teacher of vocation subjects the development of education in the regions
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 6. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/10268/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 8. 2013
- Vedúci: RNDr. Jan Žufan, Ph.D.
- Oponent: doc. PhDr. Milada Šmejcová, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CHUMOVÁ, Lucie. \textit{Vývoj a změny ve středním odborném vzdělávání se zaměřením na hotelnictví a gastronomii}. Online. Diplomová práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/xrpykg/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Práce na příbuzné téma
-
The use of online technologies for the development of digital competencies in the teaching of the English language in the 9th grade at primary schools of Prague 5
Eva KADLECOVÁ -
The Development of the Portrayal of Extraterrestrials in the Invasion Science-fiction Literature over the past Century: From H. G. Wells's The War of the Worlds and A. C. Clark's Childhood's End to Stephenie Meyer's the Host
Jan Svoboda -
Inclusive Education the way for future for Fiji schools: A comparative case study of Inclusive Education in the Czech Republic Schools in Brno and Fiji Primary Schools
Sunil Kumar -
“The Shutdown Heard Round the World”: A closer look at the unintended economic consequences of mass uncompromising lockdowns in response to the Covid-19 Virus.
David Bainbridge -
The Importance of Human Rights Education in Social Work Practice: A Study of Social Work Curricula in Universities of the Czech Republic
Mohammad Ali Akbar -
The Case for Inclusion of Education about Religions in English Classes at Stage 2 of Basic Education in the Czech Republic
Jana Peštová -
Syndrom vyhoření u asistentů pedagoga v mateřských školách speciálních v regionu Praha
Barbora Siqueira -
Problematika učitelské profese v hodinách tělesné výchovy na základních školách v Libereckém kraji
Karolína HŮLOVÁ