Ing. Lucie Chumová

Master's thesis

Vývoj a změny ve středním odborném vzdělávání se zaměřením na hotelnictví a gastronomii

Developments and changes in secondary vocational education with a focus on hospitality and gastronomy
Anotácia:
Oblast středního odborného vzdělávání prochází neustálým vývojem, přináší nové poznatky a přístupy ke vzdělávání a klade důraz na kvalitu, efektivitu a přínos odborného vzdělávání. Předkládaná diplomová práce se zabývá analýzou vývoje a změn v oblasti středního odborného vzdělávání se zaměřením na hotelnictví a gastronomii. Práce je rozdělena do tří částí. Teoretická část diplomové práce se věnuje …viac
Abstract:
The area of secondary vocational education is constantly evolving, bringing new insights and approaches to education and emphasis on quality, efficiency and benefits of training. This thesis deals with the development and change in secondary vocational education with a focus on hospitality and gastronomy. The work is divided into three parts. The theoretical part of the thesis is devoted to a brief …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 6. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 8. 2013
  • Vedúci: RNDr. Jan Žufan, Ph.D.
  • Oponent: doc. PhDr. Milada Šmejcová, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management