Jiří Duras

Bachelor's thesis

Soukromý podnikatel v gastronomickém provozu

Private businessman in catering operations
Abstract:
Moje práce je zaměřena na vytvoření podnikatelského plánu restaurace, která bude specializována na italskou kuchyni. Práce je rozdělená do tří částí – teoretické, praktické a návrhové. V teoretické části jsou vysvětleny základní obecné pojmy podnikání, podnik, podnikatel, gastronomie, náklady a swot analýza. Ve druhé části popisuje výběr místa pro provoz a s tím spojená potřebná povolení. V návrhové …more
Abstract:
My thesis is aimed to creation a business plan for a restaurant specialized in italian cousine. Thesis is divided into three main parts – theoretical, practical and propose. In theoretical part are explained basic terms entrepreneurship, business, businessman, gastronomy, expense and SWOT analysis. In the second part is explained selection of the place for business and all permissions connected with …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 6. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 20. 1. 2015
  • Supervisor: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
  • Reader: Ing. Blanka Zimáková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze