Markéta Lojdová

Bachelor's thesis

Principy ekologického zemědělství a produkce biopotravin

The Principle of Organic Farming and Organic Food Production
Abstract:
Bakalářská práce pojednává o ekologickém zemědělství. Zaměřuje se na charakteristiku ekologického zemědělství, biopotravin a hodnotí prospěšnost tohoto znovu objeveného typu zemědělství. Dále se předkládaná práce, zabývá zásadními rozdíly ekologického a konvenčního způsobu zemědělství.
Abstract:
This bachelor thesis deals with organic agricultur. It focuses on the characteristics of orga-nic farming, organic food and evaluate the utility of this type of rediscovered agriculture. Furthermore, the presented thesis, deals with fundamental differences in organic and con-ventional farming method.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2015
Accessible from:: 4. 5. 2015

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Ladislava Mišurcová, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Lojdová, Markéta. Principy ekologického zemědělství a produkce biopotravin . Zlín, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 4.5.2015

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 4. 5. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies