Bc. David ZEMÁNEK

Bachelor's thesis

Kakao a jeho použití při výrobě hořké čokolády.

Cocoa and its utilisation in production of dark chocolate.
Abstract:
Cílem bakalářské práce je seznámení s úpravou kakaových bobu a kakaa pro výrobu hořké čokolády. Obsahem je charakterizovat kakaové boby a kakao k následnému technologickému zpracování. Důraz je kladen na využití hořké čokolády v gastronomii a zhodnocení příznivých vlivů na zdraví člověka.
Abstract:
The goal of my bachelory work is getting acquainted with modification of cocoa beans and cocoa for production of plain chocolate. The subject-matter is to specify cocoa beans and cocoa for the following technological process. The focus is on utilizing of plain chocolate in gastronomy and summarizing of positive influence for the health of human beings.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 6. 2008
Identifier: 7962

Thesis defence

  • Date of defence: 9. 6. 2008
  • Supervisor: Ing. Aleš Horna, CSc.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

ZEMÁNEK, David. Kakao a jeho použití při výrobě hořké čokolády.. Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 02. 06. 2008

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies