Vliv intenzity výkrmu na ekonomiku produkce vepřového masa – Josef Richtr
Josef Richtr
Bakalářská práce
Vliv intenzity výkrmu na ekonomiku produkce vepřového masa
Economic weights for growth intensity in finishing pigs
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Jaroslav Čítek, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
RICHTR, Josef. \textit{Vliv intenzity výkrmu na ekonomiku produkce vepřového masa}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/xvo35y/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program:
Živočišná produkce
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva