Vplyv senzoricky aktívnych látok na organoleptické vlastnosti ovocných destilátov – Bc. Juliána Kučerová
Bc. Juliána Kučerová
Master's thesis
Vplyv senzoricky aktívnych látok na organoleptické vlastnosti ovocných destilátov
Vliv senzoricky aktivních látek na organoleptické vlastnosti ovocných destilátů
Language used: Slovenian
Date on which the thesis was submitted / produced: 2021
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KUČEROVÁ, Juliána. \textit{Vplyv senzoricky aktívnych látok na organoleptické vlastnosti ovocných destilátov}. Online. Master's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Available from: https://theses.cz/id/xvq3nr/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Chemistry and Analysis
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.