Bc. Margarita Tulbu

Bakalářská práce

Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybrané lokalitě

Competitive environment of gastronomy in a selected locality
Anotace:
TULBU, Margarita. Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybrané lokalitě. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2019. 57 stran. Cílem bakalářské práce je popsat konkurenční prostředí tří restaurací nacházejících se v nejbližším okolí přírodní rezervace Divoká Šárka. Dílčími cíli jsou zjištění restaurace z největším počtem konkurenčních výhod, a to podle dílčích kategorií, identifikování …více
Abstract:
TULBU, Margarita. Competitive environment of gastronomie in chosen location. [Bakalářská práce] The Institute of Hospitality Management. Prague: 2019. 57 pages. Target of the bachalore work is discribing competitive environment of three restaurants situated close to the location of natural park Divoka Sharka. Subtargets are finding restaurante with the biggest amount of competitive advantages using …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/u75qz/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 9. 2019
  • Vedoucí: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Martin Petříček, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze