Bc. Margarita Tulbu

Bachelor's thesis

Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybrané lokalitě

Competitive environment of gastronomy in a selected locality
Abstract:
TULBU, Margarita. Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybrané lokalitě. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2019. 57 stran. Cílem bakalářské práce je popsat konkurenční prostředí tří restaurací nacházejících se v nejbližším okolí přírodní rezervace Divoká Šárka. Dílčími cíli jsou zjištění restaurace z největším počtem konkurenčních výhod, a to podle dílčích kategorií, identifikování …more
Abstract:
TULBU, Margarita. Competitive environment of gastronomie in chosen location. [Bakalářská práce] The Institute of Hospitality Management. Prague: 2019. 57 pages. Target of the bachalore work is discribing competitive environment of three restaurants situated close to the location of natural park Divoka Sharka. Subtargets are finding restaurante with the biggest amount of competitive advantages using …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2019

Thesis defence

  • Date of defence: 3. 9. 2019
  • Supervisor: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
  • Reader: Ing. Martin Petříček, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze