Irena JEŘÁBKOVÁ, DiS.

Bachelor's thesis

Výroba lihovin

Distillery
Abstract:
Bakalářskíá práce obsahuje rozdělení lihovin a výrobu lihovin. Práce je zaměřena na problematiku výroby vinných destilátů, podrobný pospis principu destilace a destilačního zařízení. Podrobně jsou popsány tradiční vinné destiláty, kterými jsou např. Cognak a různé druhy brandy. Pozornost je věnována specifickým národním značkám.
Abstract:
The Bachelor´s thesis contains a division of spirits and the manufacture of spirits. The work is focused on problems of wine spirits production, a detailed description of the distillation and the distillation equipment. In detail there are described traditional wine spirits, such as Cognac and different kinds of brandy. Attention is paid to specific national brands.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 5. 2009
Accessible from:: 28. 5. 2009
Identifier: 12984

Thesis defence

  • Date of defence: 15. 6. 2009

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

JEŘÁBKOVÁ, Irena. Výroba lihovin. Kroměříž, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 28. 05. 2009

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 28. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemie a technologie potravin

Theses on a related topic