Petronela Pandošová

Diplomová práce

Podnikateľský plán na založenie reštaurácie

Podnikatelský plán na založení restaurace
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo vytvořit podnikateľský plán, který pomůže při realizaci cíľů a naplnění představ o podnikání v gastronomické oblasti. V teoretické částí jsou popsané jednotlivé části podnikatelského plánu na základě naštudované literatury.Praktická část se zabýva konkrétnim podnikatelským plánem vytvořeným pro restauraci Family v Humennom.
Abstract:
The aim of this thesis was to create a business plan that will help in achieving the objectives in the gastronomy field. The theoretical part describes the various parts of the business plan.Practical section describes a specific business plan for the Family Restaurant in Humenné.
Abstract:
Cieľom diplomovej práce bolo vytvoriť podnikateľský plán, ktorý pomôže pri realizácii cieľov a naplnení predstáv o podnikaní v gastronomickej oblasti. V teoretickej časti sú popísané jednotlivé časti podnikateľského plánu na základe naštudovanej literatúry.Praktická časť sa zaoberá konkrétnym podnikateľským plánom vytvoreným pre reštauráciu Family v Humennom.
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 11. 2009

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2010
  • Vedoucí: Ladislav Tyll
  • Oponent: Sylvie Eysseltová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/20814

Vysoká škola ekonomická v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management

Práce na příbuzné téma

Všechny práce