Změny obsahu antioxidantů ve vinné révě v průběhu vegetace – Martina Talabajová
Martina Talabajová
Bakalářská práce
Změny obsahu antioxidantů ve vinné révě v průběhu vegetace
Changes in antioxidant content in grapevine during vegetation
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TALABAJOVÁ, Martina. \textit{Změny obsahu antioxidantů ve vinné révě v průběhu vegetace}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/xym0qq/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.