Analýza kvalitativních ukazatelů kukuřičné siláže – Bc. Petr BROŽ
Bc. Petr BROŽ
Diplomová práce
Analýza kvalitativních ukazatelů kukuřičné siláže
Anotace:
Živočišná výroba je v mnoha směrech progresivní obor, který se vyznačuje tím, že se v něm prolíná několik zdánlivě nesouvisejících odvětví. Jedním z nejdůležitějších je výživa a krmení hospodářských zvířat. S rozvojem pěstování kukuřice seté (Zea mays), a s potřebou její konzervace, bylo nutné vytvořit metodiku správného silážování. Ta pro praxi stanoví správné zásady pro výrobu kvalitních, nutričně …víceAbstract:
The Livestock production is in many ways a progressive discipline, which is characterized in that it blends several seemingly unrelated industries. One of the most important nutrition and feed livestock. With the development of the cultivation of maize (Zea mays), and the need for its preservation, it was necessary to develop a methodology proper ensiling. This practice establishes the correct principles …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. František Lád, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
BROŽ, Petr. Analýza kvalitativních ukazatelů kukuřičné siláže. Č. Budějovice, 2018. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zootechnika / Zootechnika
Práce na příbuzné téma
-
Konzervace vlhkého kukuřičného zrna s využitím silážních aditiv
Jan Kolečkář -
Konzervace krmiv silážováním
Jaroslav NECHVÁTAL -
Současné způsoby konzervace pícnin
Václav Srb -
Porovnání různých technologií konzervace objemné píce ve vybraných podnicích.
Vladimíra NOVÁKOVÁ -
Porovnání různých technologií konzervace objemné píce
Václav PAVLÍK -
Konzervace kukuřice silážováním
Martin KŠANDA -
Vliv použití biologických silážních aditiv na ztráty sušiny při konzervaci píce
Martin Pisarčik -
Konzervace kukuřice silážováním
Petr BROŽ
Název
Vložil
Vloženo
Práva