Pavel Helt

Bakalářská práce

Využití odprašků z výroby kameniva pro použití do betonu

Use of stone dust from the production for use in concrete
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá návrhem možnosti využití odprašků z výroby kameniva a jejich následným použitím jako příměsi do betonu. V první části jsou uvedeny základní informace o lokalitě, výrobě a získávání odprašků (fileru). Dále jsou popsány vlastnosti a složení odprašků. V poslední části práce předkládám výsledky praktických ověřovacích zkoušek a následuje závěrečné zhodnocení.
Abstract:
This bachelor thesis deals with the possibility of utilization stone dust from the production and their subsequent for application into concrete. The first part provides basic information on location, production and dust extraction. The properties and composition of dusts are described below. In the last part of the paper I present the results of the practical verification tests and the final evaluation …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 25. 5. 2018
  • Vedoucí: Beáta Korandová
  • Oponent: Martin Kroc

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava

VŠB - Technická univerzita Ostrava

Hornicko-geologická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Hornictví / Těžba nerostných surovin a jejich využívání

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.