Bc. Renata MICHÁLKOVÁ

Diplomová práce

Změna proteinového profilu přírodních sýrů eidamského typu v průběhu zrání za různých teplotních podmínek

Change in protein profile of Dutch-type cheeses during ripening under different temperature conditions
Anotace:
Tato práce je zaměřena na proteinový profil sýrů eidamského typu v průběhu zrání za různých teplotních podmínek metodou SDS-PAGE. Teoretická část práce je věnována technologii výroby sýrů eidamského typu a biochemi-ckým procesům probíhajícím v průběhu zrání těchto sýrů. V praktické části byly provedeny dva experimenty simulující zrání sýrů eidamského typu za odlišných skladovacích podmínek ? v lednici …více
Abstract:
The thesis deals with the protein profile of Dutch-type cheese during ripening under different temperature conditions using SDS-PAGE. The theoretical part focuses on production technology of Dutch-type cheese and biochemical processes during the cheese ripening. The practical part is divided into two experiments to simulate Dutch-type cheese ripening under different storage conditions ? in the refrigerator …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2011
Identifikátor: 22233

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 31. 5. 2011
  • Vedoucí: MUDr. Pavel Budinský, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

MICHÁLKOVÁ, Renata. Změna proteinového profilu přírodních sýrů eidamského typu v průběhu zrání za různých teplotních podmínek. Kroměříž, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin

Práce na příbuzné téma