Bc. Václav Vaníček

Master's thesis

Analýza možnosti rozšíření konceptu "Jídelna" formou franchisingu

Analysis for the extension of the concept "Dining" franchising
Abstract:
Ve své diplomové práci řeším možnost otevření konceptu Jídelna Václavka v Praze a následný rozvoj tohoto pilotního provozu po celé České republice formou franchisingu. Teoretická část je zaměřena na franchising jako moderní formu podnikání a analytická část se skládá z analýzy mikro a makro prostředí, analýzy marketingového mixu a hlavně finančního plánu pro zamýšlený koncept. Cílem diplomové práce …more
Abstract:
In this thesis I deal with the possibility of opening Dining Václavka in Prague and the subsequent development of the pilot concept in the Czech Republic by franchising. Theoretical part focuses on franchising as a modern form of business, analytical part consists of an analysis of micro and macro environment, analysis of the marketing mix and the financial plan for the intended concept. The aim of …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 11. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 16. 1. 2019
  • Supervisor: doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.
  • Reader: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)