Bc. Václav Vaníček

Master's thesis

Analýza možnosti rozšíření konceptu "Jídelna" formou franchisingu

Analysis for the extension of the concept "Dining" franchising
Anotácia:
Ve své diplomové práci řeším možnost otevření konceptu Jídelna Václavka v Praze a následný rozvoj tohoto pilotního provozu po celé České republice formou franchisingu. Teoretická část je zaměřena na franchising jako moderní formu podnikání a analytická část se skládá z analýzy mikro a makro prostředí, analýzy marketingového mixu a hlavně finančního plánu pro zamýšlený koncept. Cílem diplomové práce …viac
Abstract:
In this thesis I deal with the possibility of opening Dining Václavka in Prague and the subsequent development of the pilot concept in the Czech Republic by franchising. Theoretical part focuses on franchising as a modern form of business, analytical part consists of an analysis of micro and macro environment, analysis of the marketing mix and the financial plan for the intended concept. The aim of …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 11. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/q89dz/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 1. 2019
  • Vedúci: doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.
  • Oponent: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)