Vznik senzoricky aktivních látek z tuků během tepelného namáhání – Bc. Barbora Bílová
Bc. Barbora Bílová
Master's thesis
Vznik senzoricky aktivních látek z tuků během tepelného namáhání
Formation of sensory active compounds from fats during thermal stress
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BÍLOVÁ, Barbora. \textit{Vznik senzoricky aktivních látek z tuků během tepelného namáhání}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/y1iw61/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Chemistry and Analysis of Food and Natural Products
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.