Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region – Karolína Malá
Karolína Malá
Bakalářská práce
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Aktuální stav ekologické produkce, výroby a dostupnosti biopotravin v Ústeckém kraji
Anotace:
Bakalářská práce na téma Aktuální stav ekologické produkce, výroby a dostupnosti bio-potravin v Ústeckém kraji popisuje principy, cíle a přínosy ekologického zemědělství, certifikaci, kontrolu a výrobu biopotravin. Experimentální část zahrnuje přehledy produ-centů biopotravin v Ústeckém kraji a zpracovaný přehled výrobců v Ústí nad Labem. Hlavním cílem bylo zjištění výroby a dostupnosti biopotravin …víceAbstract:
Bachelor Thesis on Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region describes principles, goal and benefits of organic farming certification, control and production of organic food. The experimental part includes overviews of organic food producers in the Ústí nad Labem. The main objective was to determine the production and availability of organic …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Tamara Dryšlová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MALÁ, Karolína. \textit{Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region}. Online. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/y1sjsl/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agrobyznys
Práce na příbuzné téma
-
Mineralization of organic fertilizer for improved plant nutrient availability in hydroponics
Lucie Půstová -
Organic Food Market as an oportunity for SME
Nikola Laňková -
Marketing promotions of organic food products in the Czech Republic
Petra Formanová -
Analýza trhu a dostupnost biopotravin v regionu Brno-město - Jihomoravský kraj
Kamila Havigerová -
Analýza trhu a dostupnost biopotravin v regionu Žďár nad Sázavou - Kraj Vysočina
Matouš Kopečný -
Analýzy trhu a dostupnosti biopotravin na vybraných lokalitách Jihomoravského kraje
Barbora Sedláková -
Dostupnost bioprodukce a regionálních potravin v Libereckém kraji se zaměřením na tuzemské zdroje
Michaela Horáková -
Marketingová analýza trhu biopotravin v regionu Brno-město
Kamila Havigerová