Vyhodnocení kvality králičího masa – Bc. Monika Laciná
Bc. Monika Laciná
Diplomová práce
Vyhodnocení kvality králičího masa
Evaluation of rabbit meat quality
Anotace:
Tato diplomová práce na téma Vyhodnocení kvality králičího masa byla zpracována za účelem zjištění nutriční a technologické kvality masa chovaných králíků v domácím prostředí. Králíci byli vychováni, vykrmeni a poraženi u jedné chovatelky. Celkem se vybralo 21 králíků ze 3 vrhů, které byly vykrmeny a poraženy v odlišném období. Experiment byl rozdělen dle pohlaví na samce a samice a dále na jednotlivé …víceAbstract:
This diploma thesis with the topic of evaluation of rabbit meat quality was processed in order to determine the nutritional and technological quality of meat of farmed rabbits in the domestic environment. The rabbits were raised, fed and slaughtered by a breeder. A total of 21 rabbits were selected from 3 litters, which were fed and slaughtered at different times. The experiment was divided according …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Radek Filipčík, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie
Práce na příbuzné téma
-
Feeding biochar to dairy cows: Effects on feed intake and feeding behaviour
Catherine Anne Portway -
Effects of wildlife management and human disturbance on movements and activity of mammalian wildlife
Astrid Olejarz -
Assessment of home-grown school feeding program on pupils’ nutrition, school enrolment, attendance and performance of public elementary school pupils in Northeastern Nigeria
Bulus Barnabas -
Selection of bacterium for mass production of Phasmarhabditis spp. and its effect on the mortality of slugs
Lukas ORTMAYER -
Vliv systému ustájení na kvalitu masa brojlerových kuřat
Valentýn Cajthaml -
Vliv rozdílného krmení na denní přírůstek a kvalitu masa králíků v drobnochovech
Libor Janský -
Vliv dietních faktorů na kvalitu králičího masa
Monika Šnebergrová -
Vliv výživy a imunokastrace na kvalitu masa farmově chovaných daňků
Tereza Růžičková