Bc. Monika Laciná

Diplomová práce

Vyhodnocení kvality králičího masa

Evaluation of rabbit meat quality
Anotace:
Tato diplomová práce na téma Vyhodnocení kvality králičího masa byla zpracována za účelem zjištění nutriční a technologické kvality masa chovaných králíků v domácím prostředí. Králíci byli vychováni, vykrmeni a poraženi u jedné chovatelky. Celkem se vybralo 21 králíků ze 3 vrhů, které byly vykrmeny a poraženy v odlišném období. Experiment byl rozdělen dle pohlaví na samce a samice a dále na jednotlivé …více
Abstract:
This diploma thesis with the topic of evaluation of rabbit meat quality was processed in order to determine the nutritional and technological quality of meat of farmed rabbits in the domestic environment. The rabbits were raised, fed and slaughtered by a breeder. A total of 21 rabbits were selected from 3 litters, which were fed and slaughtered at different times. The experiment was divided according …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Radek Filipčík, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta