Bc. Lucie Veselá

Bakalářská práce

Povědomí Čechů o tradičních českých dezertech a sladkých jídlech

Czechs' Awareness of Traditional Czech Desserts and Sweet Dishes
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o „Povědomí Čechů o tradičních českých dezertech a sladkých jídlech“ - tedy o orientaci lidí v této problematice. Ke zjištění znalostí byl využit on-line dotazník, na který reagovalo 142 respondentů. Teoretická část popisuje historii dezertů a sladkých jídel, ať již tradičních českých tak i zahraničních, která si v průběhu historie oblíbila společnost natolik, že se recepty …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with "Awareness of Czechs about traditional Czech desserts and sweet dishes" - i.e. the orientation of people in this issue. An online questionnaire was used to determine the knowledge, to which 142 respondents responded. The theoretical part describes the history of desserts and sweet dishes, both traditional Czech and foreign, which throughout history has become so popular …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 11. 2022
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/nqvbf/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 2. 2023
  • Vedoucí: Ing. Lada Popl Petránková
  • Oponent: Ing. Pavel Attl, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví