Hlavní cizorodé látky přijímané potravou – Bc. Eva BUCHAROVÁ
Bc. Eva BUCHAROVÁ
Bakalářská práce
Hlavní cizorodé látky přijímané potravou
The main extraneous substances ingestion by nutriment
Anotace:
Tato práce pojednává o hlavních cizorodých látkách přijímaných potravou. Těmito látkami jsou aditiva a kontaminanty. Přítomnost těchto látek v potravinách je regulována legislativně. V ČR platí potravinové zákony, které jsou v souladu s nařízeními EU. V Čechách je přítomnost aditiv a kontaminant kontrolována SZPI a SVS. Evropskou kontrolní institucí je EFSA a celosvětově působí FAO/WHO. Hlavním cílem …víceAbstract:
This work treats of main extraneous substances ingestion by nutriment. It means additives and contaminants. Present of this substance in food is regulated by legislation. In Czech Republic, there are, laws of food in accordance with laws of EU. In Czech Republic, there are, additives and contaminants controlled by SZPI and SVS. European control institution is EFSA and throughout the world works FAO …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 8. 2007
Zveřejnit od: 20. 8. 2007
Identifikátor:
6887
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 17. 9. 2007
- Vedoucí: Mgr. Leona Meindlová
Citační záznam
Jak správně citovat práci
BUCHAROVÁ, Eva. Hlavní cizorodé látky přijímané potravou. Č. Bud., 2007. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 08. 2007
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 20. 8. 2007 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Bezpečnost potravin - ochrana lidí a zvířat
Miloš VRÁTNÍK -
Spotřebitelé a jejich zájem o složení potravin.
Michaela JAROŠOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva