Vliv vysokotlaké pasterace na senzorický profil nefiltrovaného piva – Bc. Lukáš Klazar
Bc. Lukáš Klazar
Bachelor's thesis
Vliv vysokotlaké pasterace na senzorický profil nefiltrovaného piva
Effect of high pressure pasteurization on the sensory profile of unfiltered beer
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KLAZAR, Lukáš. \textit{Vliv vysokotlaké pasterace na senzorický profil nefiltrovaného piva}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/y5anra/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.