Vliv ošetřování pivních cest a způsobu čepování na senzorické vlastnosti piva – Jana Polakova
Jana Polakova
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Vliv ošetřování pivních cest a způsobu čepování na senzorické vlastnosti piva
Abstract:
Absolventská práce se zabývá různými vlivy, které mohou znehodnotit senzorické vlastnosti piva. Mezi vlivy patří především ošetřování pivních cest a správný způsob čepování piva. Teoretická část se zaměřuje na popis výčepního zařízení, dodržování hygieny a sanitace a na popis nežádoucích mikroorganismů. Dále popisuje způsob čepování piva a časté chyby při této činnosti. V poslední části se práce zabývá …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 5. 2018
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Oldřich Koza
- Reader: Mgr. Radomír Gerstner
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
POLAKOVA, Jana. \textit{Vliv ošetřování pivních cest a způsobu čepování na senzorické vlastnosti piva}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2018. Available from: https://theses.cz/id/y6g034/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.