Jana Polakova

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Vliv ošetřování pivních cest a způsobu čepování na senzorické vlastnosti piva

Abstract:
Absolventská práce se zabývá různými vlivy, které mohou znehodnotit senzorické vlastnosti piva. Mezi vlivy patří především ošetřování pivních cest a správný způsob čepování piva. Teoretická část se zaměřuje na popis výčepního zařízení, dodržování hygieny a sanitace a na popis nežádoucích mikroorganismů. Dále popisuje způsob čepování piva a časté chyby při této činnosti. V poslední části se práce zabývá …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 5. 2018

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Oldřich Koza
  • Reader: Mgr. Radomír Gerstner

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.