Vliv ošetřování pivních cest a způsobu čepování na senzorické vlastnosti piva – Jana Polakova
Jana Polakova
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Vliv ošetřování pivních cest a způsobu čepování na senzorické vlastnosti piva
Anotace:
Absolventská práce se zabývá různými vlivy, které mohou znehodnotit senzorické vlastnosti piva. Mezi vlivy patří především ošetřování pivních cest a správný způsob čepování piva. Teoretická část se zaměřuje na popis výčepního zařízení, dodržování hygieny a sanitace a na popis nežádoucích mikroorganismů. Dále popisuje způsob čepování piva a časté chyby při této činnosti. V poslední části se práce zabývá …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Oldřich Koza
- Oponent: Mgr. Radomír Gerstner
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
POLAKOVA, Jana. \textit{Vliv ošetřování pivních cest a způsobu čepování na senzorické vlastnosti piva}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/y6g034/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.