Jana Polakova

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Vliv ošetřování pivních cest a způsobu čepování na senzorické vlastnosti piva

Anotace:
Absolventská práce se zabývá různými vlivy, které mohou znehodnotit senzorické vlastnosti piva. Mezi vlivy patří především ošetřování pivních cest a správný způsob čepování piva. Teoretická část se zaměřuje na popis výčepního zařízení, dodržování hygieny a sanitace a na popis nežádoucích mikroorganismů. Dále popisuje způsob čepování piva a časté chyby při této činnosti. V poslední části se práce zabývá …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Oldřich Koza
  • Oponent: Mgr. Radomír Gerstner

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.