Kvalita mléčných výrobků - jogurty – Hana Bermannová
Hana Bermannová
Bachelor's thesis
Kvalita mléčných výrobků - jogurty
Anotácia:
Práce je zaměřena na kvalitu mléčných výrobků z hlediska legislativy, kde popisuje nejdůležitější právní úpravy týkající se mléčných výrobků. V praktické části se soustředí na hledisko spotřebitelské. Na základě spotřebitelského testu jsou navržena doporučnení pro zlepšení systému testování.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 1. 2007
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/1835
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 1. 2007
- Vedúci: Helena Chvojková
- Oponent: Miloš Štafen
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/1835
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / odbor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.