Hana Bermannová

Bakalářská práce

Kvalita mléčných výrobků - jogurty

Anotace:
Práce je zaměřena na kvalitu mléčných výrobků z hlediska legislativy, kde popisuje nejdůležitější právní úpravy týkající se mléčných výrobků. V praktické části se soustředí na hledisko spotřebitelské. Na základě spotřebitelského testu jsou navržena doporučnení pro zlepšení systému testování.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 1. 2007

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 1. 2007
  • Vedoucí: Helena Chvojková
  • Oponent: Miloš Štafen

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/1835

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.