Bc. Klára Jakubů

Master's thesis

Oleokanthal v olivovém oleji

Oleocanthal on olive oil
Abstract:
Tato práce se zabývá oleokantalem v extra panenském olivovém oleji. V teoretické části je charakterizován olivový olej a jsou uvedeny možnosti stanovení obsahu oleokantalu v extra panenském olivovém oleji. V experimentální části je popsán postup zpracování olivového oleje pomocí dvojnásobné extrakce a postup optimalizace podmínek analýzy extraktu kapalinovou chromatografií s UV detekcí. Optimalizovaným …more
Abstract:
This thesis deals with oleocantal in extra virgin olive oil. In the theoretical part, there is a characterization of olive oil and the possibilities of determining oleocantal in extra virgin olive oil. The experimental part contains describtion of processing olive oil by double extraction and describtion of the procedure for optimizing the conditions of analysis of the extract by using liquid chromatography …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 5. 2018
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Jan Fischer, CSc.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Jakubů, Klára. Oleokanthal v olivovém oleji. Pardubice, 2018. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Master programme / field:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.