Jakostní parametry olivového oleje v závislosti na době skladování – Bc. Tereza Brettfeldová
Bc. Tereza Brettfeldová
Master's thesis
Jakostní parametry olivového oleje v závislosti na době skladování
Quality parameters of olive oil depending on the storage
Abstract:
Diplomová práce Jakostní parametry olivového oleje v závislosti na době skladování pojednává o změnách olivového oleje ochuceného čerstvými a sušenými ochucovadly a silicemi. Olivovník evropský se pěstuje pro své plody – olivy, které se konzumují v podobě stolních oliv, výrobků z oliv a využívají se pro výrobu olivového oleje. Olivovník je dlouhověký strom, který se pro produkci oliv pěstuje v sadech …moreAbstract:
The diploma thesis Quality parameters of olive oil depending on the storage time deals with changes of olive oil flavored with fresh and dried flavors and essential oils. The European olive tree is grown for its fruit – olives, which are consumed in the form of table olives, olive products and used to make olive oil. The olive tree is a long-lived tree that is grown in orchards for olive production …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2021
Thesis defence
- Supervisor: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
- Reader: Jaroslav Palásek, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BRETTFELDOVÁ, Tereza. \textit{Jakostní parametry olivového oleje v~závislosti na době skladování}. Online. Master's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2021. Available from: https://theses.cz/id/y7ijwb/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Hodnocení kvality olivových olejů dostupných na tuzemském trhu
Tereza Drábková -
Změny koncentrace mastných kyselin u olivových olejů v průběhu skladování
Veronika Přikrylová -
Ověření pravosti jednotlivých skupin olivových olejů a sledovaní vybraných změn během skladování
Erika Kučerová -
Analýza nutričního složení konopí setého a konopných výrobků
Dominika KACZOROVÁ -
Analýza mastných kyselin v tucích a olejích
Petra Ondráčková -
Sialic acid as a recognition motif for host-originated glycoproteins in Ixodes ricinus
Jakob SAMEK