Bc. Tereza Brettfeldová

Master's thesis

Jakostní parametry olivového oleje v závislosti na době skladování

Quality parameters of olive oil depending on the storage
Abstract:
Diplomová práce Jakostní parametry olivového oleje v závislosti na době skladování pojednává o změnách olivového oleje ochuceného čerstvými a sušenými ochucovadly a silicemi. Olivovník evropský se pěstuje pro své plody – olivy, které se konzumují v podobě stolních oliv, výrobků z oliv a využívají se pro výrobu olivového oleje. Olivovník je dlouhověký strom, který se pro produkci oliv pěstuje v sadech …more
Abstract:
The diploma thesis Quality parameters of olive oil depending on the storage time deals with changes of olive oil flavored with fresh and dried flavors and essential oils. The European olive tree is grown for its fruit – olives, which are consumed in the form of table olives, olive products and used to make olive oil. The olive tree is a long-lived tree that is grown in orchards for olive production …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2021

Thesis defence

  • Supervisor: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
  • Reader: Jaroslav Palásek, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta