Bc. Tereza Brettfeldová

Diplomová práce

Jakostní parametry olivového oleje v závislosti na době skladování

Quality parameters of olive oil depending on the storage
Anotace:
Diplomová práce Jakostní parametry olivového oleje v závislosti na době skladování pojednává o změnách olivového oleje ochuceného čerstvými a sušenými ochucovadly a silicemi. Olivovník evropský se pěstuje pro své plody – olivy, které se konzumují v podobě stolních oliv, výrobků z oliv a využívají se pro výrobu olivového oleje. Olivovník je dlouhověký strom, který se pro produkci oliv pěstuje v sadech …více
Abstract:
The diploma thesis Quality parameters of olive oil depending on the storage time deals with changes of olive oil flavored with fresh and dried flavors and essential oils. The European olive tree is grown for its fruit – olives, which are consumed in the form of table olives, olive products and used to make olive oil. The olive tree is a long-lived tree that is grown in orchards for olive production …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
  • Oponent: Jaroslav Palásek, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin