Vliv přídavku LDL frakce vaječného žloutku na motilitu býčích spermií po kryokonzervaci ve vysokém stupni ředění – Kateřina Prýcová
Kateřina Prýcová
Diplomová práce
Vliv přídavku LDL frakce vaječného žloutku na motilitu býčích spermií po kryokonzervaci ve vysokém stupni ředění
Effects of egg yolk LDL fraction addition on motility of bull spermatozoa cryopreserved at a high dilution rate
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. MVDr. Radko Rajmon, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PRÝCOVÁ, Kateřina. \textit{Vliv přídavku LDL frakce vaječného žloutku na motilitu býčích spermií po kryokonzervaci ve vysokém stupni ředění}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/y9awg9/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Reprodukční biotechnologie
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva