Nutriční hodnota vybraných masných výrobků – Mgr. Jana Hajduchová
Mgr. Jana Hajduchová
Bakalářská práce
Nutriční hodnota vybraných masných výrobků
Nutritional Value of Chosen Meat Products
Anotace:
Bakalářská práce je tvořena z podnětů zákazníků nakupujících v řeznictví, které autorka vlastní. Ráda by informovala své zákazníky o složení masných výrobků. Autorka si vypracovala dotazník, který rozdala ve svém obchodě, a po vyhodnocení odpovědí se zaměřila na ty aspekty, o které se její zákazníci nejvíce zajímají. Autorka přidala i pár svých podnětů, které by mohly zákazníka zajímat. Dále autorka …víceAbstract:
This bachelor thesis is composed on the basis of butcher shop customers. The author is the owner of the butchery and she would like to inform her customers about ingredients of meat products. The author made a questionnaire for her customers and after evaluation of its results she decided to concentrate on aspects which are customers most interested in. She also added a couple of her own thougts in …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2014
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/nqepu/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 5. 2014
- Vedoucí: doc. Mgr. Hana Cídlová, Dr.
- Oponent: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování
Práce na příbuzné téma
-
Nutriční hodnota a vlastnosti vybraných odrůd kdoulí
Michaela KREJČÍ -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
Themis Stylianou -
Composition of venison and game meat for its processability to meat products
Pavlína Pěstová -
The Effect of Oregano Essential Oil on Microbial Load, Drying Kinetics and Sensory Atributes of Dried Meat
Helga Johana Hernandez Hernandez -
Use of tea extracts in the production of meat products
Aliaksandra Kharoshka