Mgr. Jana Hajduchová

Bakalářská práce

Nutriční hodnota vybraných masných výrobků

Nutritional Value of Chosen Meat Products
Anotace:
Bakalářská práce je tvořena z podnětů zákazníků nakupujících v řeznictví, které autorka vlastní. Ráda by informovala své zákazníky o složení masných výrobků. Autorka si vypracovala dotazník, který rozdala ve svém obchodě, a po vyhodnocení odpovědí se zaměřila na ty aspekty, o které se její zákazníci nejvíce zajímají. Autorka přidala i pár svých podnětů, které by mohly zákazníka zajímat. Dále autorka …více
Abstract:
This bachelor thesis is composed on the basis of butcher shop customers. The author is the owner of the butchery and she would like to inform her customers about ingredients of meat products. The author made a questionnaire for her customers and after evaluation of its results she decided to concentrate on aspects which are customers most interested in. She also added a couple of her own thougts in …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 14. 5. 2014
  • Vedoucí: doc. Mgr. Hana Cídlová, Dr.
  • Oponent: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta