Změny senzorických vlastností lihovin vlivem vnějších faktorů – Bc. Martin Šváb
Bc. Martin Šváb
Master's thesis
Změny senzorických vlastností lihovin vlivem vnějších faktorů
Changes in sensory properties of spirits due to external factors
Anotácia:
Tématem této diplomové práce jsou „Změny senzorických vlastností lihovin vlivem vnějších faktorů“. V teoretické části jsou uvedeny kapitoly týkající se lihu, výroby lihu a lihovin. V rámci praktické části byl v roce 2017 založen pokus, při kterém se vybraná lihovina skladovala ve dvou typech láhví při různých skladovacích podmínkách. Lihovinou použitou při pokusu byl tuzemák. Diplomová práce je zaměřena …viacAbstract:
The theme on this diploma thesis is „Changes in sensory properties of spirits due to external factors“. In the theoretical part are contained chapters on the alcohol, production of alcohol and spirits. In the practical part, an experiment was established in 2017 in which the selected spirit drink was stored in two types of bottles under different storage conditions. The spirit drink used in the experiment …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Práce na příbuzné téma
-
Senzorické hodnoceni teffu a výrobků z něj
Kateřina Nedomová -
Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
Markéta Kratochvílová -
Vliv vybraných demografických faktorů na senzorické hodnocení a přijatelnost konzumních druhů mlék
Denisa TOMÁŠKOVÁ