Monika Krestýnová

Bachelor's thesis

Stanovení chloridu sodného v různých vzorcích sýrů

Determination of natrium chloride content in various chesse
Abstract:
Teoretická část práce se zabývá historií vzniku sýrů, jejich rozdělení a výrobou Samostatná kapitola je věnována technologickému postupu při výrobě tavených sýrů. Dále je popsána základní charakteristika chloridu sodného, vliv na organismus, význam ve výživě a jeho stanovení.
Abstract:
The theoretical part of the work deals with the history of cheese origin, their division and production. A separate chapter is dedicated to technological process in the manufacture of processed cheese. Furthermore, the basic characteristics of sodium chloride, effect on the organism, the importance for nutrition and its determination are described.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 6. 2008

Thesis defence

  • Date of defence: 2. 9. 2009
  • Supervisor: doc. Ing. Josef Královský, CSc.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Krestýnová, Monika. Stanovení chloridu sodného v různých vzorcích sýrů. Pardubice, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.