Rozbor služeb cestovního ruchu ve Sport Parku Liberec – Ondřej Vodseďálek
Ondřej Vodseďálek
Bakalářská práce
Rozbor služeb cestovního ruchu ve Sport Parku Liberec
Analysis of tourism services in Sport Park Liberec
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá tématem cestovního ruchu a s ním spojených služeb. Mezi ty patří zejména služby ubytovací a stravovací. V práci jsou uvedeny subjekty zastupující tyto služby ve Sport Parku Liberec. Pozornost je věnována zvlášť hotelu Arena a restauraci Stadion. Cílem práce je rozbor těchto subjektů a určení faktorů, které negativně ovlivňují jejich zisk. Na základě těchto znalostí jsou …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with the topic of tourism and related services. These include, in particular, accommodation and catering. The thesis presents the subjects representing these services in Sport Park Liberec. Special attention is paid to the Arena Hotel and the Stadion Restaurant. The aim of the work is to analyze these subjects and determine the factors that negatively affect their profit …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 12. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Jaroslava Syrovátková, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Vodseďálek, Ondřej. Rozbor služeb cestovního ruchu ve Sport Parku Liberec. Liberec, 2021. bakalářská práce (Bc.). Technická univerzita v Liberci. Ekonomická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Technická univerzita v Liberci, Ekonomická fakultaTechnická univerzita v Liberci
Ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika a management služeb - Cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Dopady epidemie COVID na cestovní ruch
Kristýna Hlaváčová -
Podnikatelské svazy a organizace ve stravování a ubytování
Oxana Sokolskich -
Zlepšování procesů služeb stravování a ubytování
Kateřina Pavelková
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Šmída, J.
4. 1. 2022