Nikoletta Kovácsová

Bachelor's thesis

Řízení alergénů v potravinářství

Management of the Food Allergens
Abstract:
Práca sa zaoberá riadením alergénov v potravinárstve aich významom v potravinovom reťazci. Keďže prevalencia a závažnosť ochorení stále narastá, má to vplyv na potravinársky priemysel a taktiež na spotrebiteľa, ktorý má právo dozvedieť sa o výrobku čo najviac na základe deklarovaného zloženia na jeho obale. V záujme dostupnosti príslušných informácií určila Európska komisia 14 potravinových alergénovapotraviny …more
Abstract:
The thesis deals with the management of food allergens and their purpose in the food chain. As the prevalence and importance of the disease keeps increasing, it has an impact on the food industry and also on the consumer who has the right to be informed about the product as much as possible based on the declared composition on its packaging. In order to make the information available, the European …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 5. 2017

Thesis defence

  • Supervisor: MVDr. Michaela Černíková, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Kovácsová, Nikoletta. Řízení alergénů v potravinářství. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies

Theses on a related topic