Regionální jídla a reigonální potraviny v restauračních zařízeních Havlíčkova Brodu – Bc. Yveta Karlová
Bc. Yveta Karlová
Diplomová práce
Regionální jídla a reigonální potraviny v restauračních zařízeních Havlíčkova Brodu
Regional food in the restaurants of Havlíčkův Brod
Anotace:
Diplomová práce se zabývá regionálním jídlem a regionálními potravinami v restauračních zařízeních Havlíčkova Brodu a jejich úlohou na rozvoj regionu. Hlavním cílem práce je pomocí obsahové analýzy jídelních lístků vybraných restauračních zařízení zjistit, v jaké míře tyto restaurační zařízení v Havlíčkově Brodě nabízejí regionální pokrmy nebo pokrmy z regionálních výrobků. Zároveň zjišťuje vazbu případných …víceAbstract:
The dissertation thesis addresses regional food in the restaurants of Havlíčkův Brod and the role of such food in the development of the region. The main objective is to find out the scope in which these restaurants in Havlíčkův Brod offer regional food for food from regional products. To achieve such a goal a content analysis of the menus in selected restaurants is used. The thesis also investigates …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 11. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. PhDr. Michal Lošťák, Ph.D.
- Oponent: Martina Chalupová, Ing., externi
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KARLOVÁ, Yveta. \textit{Regionální jídla a reigonální potraviny v restauračních zařízeních Havlíčkova Brodu}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/yctlhi/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Analysis of e-business start-up project in Russian food import
Ekaterina Khorkina -
Aktivizační metody v dějepise s využitím regionálních dějin okresu Havlíčkův Brod
Michaela Pajerová -
Supervize z pohledu vedoucích pracovníků Oblastní charity Havlíčkův Brod
Jitka Muzikářová -
Obyvatelstvo v okrese Havlíčkův Brod : regionálně geografická analýza
Petr Jirásek -
Regionálně geografická analýza trhu práce v okrese Havlíčkův Brod
Martina Šmejcká -
Regionálně geografická analýza zemědělství okresu Havlíčkův Brod
Josef Mrštík -
Regionální politika a její úloha v rozvoji města Havlíčkův Brod
Lucie Chvojková -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová
Název
Vložil
Vloženo
Práva