Magdaléna Šťastná

Bakalářská práce

Hodnocení kvality tavených sýrů

Evaluation of processed cheese quality
Anotace:
Tato bakalářská práce se věnuje problematice hodnocení kvality tavených sýrů, i přestože trend jejich konzumace v posledních letech klesá. Tavený sýr, stejně jako každá potravina, musí splňovat kromě určitých funkčních a výživových hodnot, také kvalitativní požadavky. První část práce je věnovaná charakteristice tavených sýrů a jejich výrobě, především surovinám a tavícím solím. V popisu výroby se …více
Abstract:
This Bachelor´s thesis is devoted to the issue of quality rating of processed cheeses, despite of the decline of their consumption in the last couple of years. Processed cheese, same as every other food, must satisfy certain functional and nutritional values, and certain qualitative requirements. First part of the thesis is about characteristics and production of processed cheeses, especially raw …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Alena Saláková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta