Bc. Jiří Pernikář

Diplomová práce

Kvalita konzervárenských výrobků z broskví

Quality of processed products from peaches
Anotace:
Diplomová práce Kvalita konzervárenských výrobků z broskví byla vypracována v letech 2017/2018 na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně a zahrnuje literární a praktickou část. V literární části jsou popisovány broskve, jejich rozdělení, podmínky pěstování a látkové složení. Poté jsou popisovány možnosti zpracování, předběžné technologické …více
Abstract:
The thesis Quality of processed products from peaches was written in 2017/2018 at the Institute of Post-harvest Technology of Horticultural Products at the Faculty of Horticulture of the Mendel University in Brno and includes literary and practical part. Literary part consist of description of peaches, their clasification, conditions of growth and chemical composition. In the next part is described …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Dr. Ing. Anna Němcová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií

Práce na příbuzné téma