Zhodnocení přínosu zavedení systému HACCP ve veřejném stravování – Václav Simmerl
Václav Simmerl
Bachelor's thesis
Zhodnocení přínosu zavedení systému HACCP ve veřejném stravování
Assessing the Benefits of the Introduction of HACCP in Catering
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá systémem kritických kontrolních bodů v provozech veřejného stravování. V teoretické části práce je věnována pozornost základním pojmům, zajištění bezpečnosti potravin a provozům veřejného stravování. Ve vlastní práci je analyzován konkrétní systém kritických bodů v konkrétním provozu. Cílem této práce je na základě komparace teoretických východisek a reálného provozu …moreAbstract:
This thesis focuses on the system of critical control points in catering operations. The theoretical part addresses fundamental terms, food safety and public catering operations. The thesis itself analyses a specific system of critical points in a specific operation. The objective of this work is, through comparison of theoretical background information and real operation, to analyse the HACCP system …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 3. 2015
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Petra Šánová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SIMMERL, Václav. \textit{Zhodnocení přínosu zavedení systému HACCP ve veřejném stravování}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2015. Available from: https://theses.cz/id/ydm28y/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme / field:
Economics and Management / Economics and Management
Theses on a related topic
-
Systém kritických bodů ve stravování
Jan Hampl -
Systém HACCP v organizaci veřejného stravování
Kateřina BLAHOVÁ -
Kvalita stravování ve školní jídelně ZŠ a MŠ Budkov a v jídelně Dětského domova Budkov
Dagmar VEVERKOVÁ -
Aplikace systému HACCP ve společném stravování
Lucie VENCLOVÁ -
Analýza a řízení rizik ve vybraném petrochemickém podniku.
Gabriela Sahulková -
Vybrané statistické modely konkurujících si rizik v analýze přežití
Hana Masaříková -
Platební podmínky kontraktu - jejich použití a vyhodnocení z hlediska ošetření rizik z pohledu kupujícího a prodávajícího
Hana Preislerová -
Analysis and risk assessment of malicious cyber activity against space systems
Dominik Zachar
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights