Klasický vs. tradiční bulharský jogurt – chemická, mikrobiologická a senzorická charakterizace – Zahraa Jasimová
Zahraa Jasimová
Master's thesis
Klasický vs. tradiční bulharský jogurt – chemická, mikrobiologická a senzorická charakterizace
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 8. 5. 2023
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
JASIMOVÁ, Zahraa. \textit{Klasický vs. tradiční bulharský jogurt – chemická, mikrobiologická a senzorická charakterizace}. Online. Master's thesis. Brno: Brno University of Technology. 2023. Available from: https://theses.cz/id/ye4tfw/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoké učení technické v Brně
Master programme:
Chemie přírodních látek
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Folders
Files
Skopal, M.
28/5/2023