Jablečná dřeň a její použití v potravinářském průmyslu – Marcela HORÁKOVÁ
Marcela HORÁKOVÁ
Bachelor's thesis
Jablečná dřeň a její použití v potravinářském průmyslu
Apple Pulp and its Use in Food Industry
Abstract:
V bakalářské práci jsem se věnovala jablkům, která jsou ovocem typickým pro naše klimatické podmínky. Na začátku se v první kapitole dozvíme všeobecné informace o složení a výživové hodnotě jablek, v následujících kapitolách je již pozornost zaměřena na jablečnou dřeň a její další použití jako polotovaru při výrobě ovocných nektarů, dětských přesnídávek a ovocných pomazánek. Závěr práce je věnován …moreAbstract:
In the present thesis I have focused on apples, which are the most typical fruits of our area. In the first chapter we can learn general information about content and nutritional value of apples, in next chapters the attention is concentrated on apple pulp and its use in the production of fruit nectars, children´s snack and fruit spreads. Conclusion of the study is devoted to the legislation of above …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 5. 2013
Accessible from:: 15. 5. 2013
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Jitka Gálová, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
HORÁKOVÁ, Marcela. Jablečná dřeň a její použití v potravinářském průmyslu. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 15.5.2013
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 15. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Stanovení obsahu vitamínů v dětských ovocných přesnídávkách
Iuliia Gladkaia