Marcela HORÁKOVÁ

Bachelor's thesis

Jablečná dřeň a její použití v potravinářském průmyslu

Apple Pulp and its Use in Food Industry
Anotácia:
V bakalářské práci jsem se věnovala jablkům, která jsou ovocem typickým pro naše klimatické podmínky. Na začátku se v první kapitole dozvíme všeobecné informace o složení a výživové hodnotě jablek, v následujících kapitolách je již pozornost zaměřena na jablečnou dřeň a její další použití jako polotovaru při výrobě ovocných nektarů, dětských přesnídávek a ovocných pomazánek. Závěr práce je věnován …viac
Abstract:
In the present thesis I have focused on apples, which are the most typical fruits of our area. In the first chapter we can learn general information about content and nutritional value of apples, in next chapters the attention is concentrated on apple pulp and its use in the production of fruit nectars, children´s snack and fruit spreads. Conclusion of the study is devoted to the legislation of above …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2013
Zverejniť od: 15. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Jitka Gálová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

HORÁKOVÁ, Marcela. Jablečná dřeň a její použití v potravinářském průmyslu. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 15.5.2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 15. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy

Práce na příbuzné téma