Konstrukční návrh dvounádobové plně automatizované varny pro dekokční rmutování pro domácí výrobu piva při objemu várky 50 l – Bc. Marek Kovařík
Bc. Marek Kovařík
Diplomová práce
Konstrukční návrh dvounádobové plně automatizované varny pro dekokční rmutování pro domácí výrobu piva při objemu várky 50 l
Design of two vessel brewhouse with automatic control for home brewing for decoction two mash process
Anotace:
V této diplomové práci je popsán funkční konstrukční návrh pivovarské varny, na který je možné implementovat program pro plnou automatizaci této varny. Varna je navržena pro použití v domcích podmínkách, tzn. objem várky je pouze 50 l. Varna se skládá z dvou nádob (mladinové pánve), z toho jedna (pánev) je opatřena ohřevem a míchacím zařízením, druhá nádoba (káď) scezovacím dnem a kypřícím zařízením …víceAbstract:
In this diploma thesis is described functional design of brewhouse, it is possible to implement a program for full automation of brewhouse process. The brewhouse is designed for use in home conditions. So, the brewhouse batch volume is 50 l. The brewhouse consists of two vessels, one of which is equipped with heating and a mixing device, the other with a lauter bottom and a hoeing device. All solenoid …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Ladislav Chládek, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOVAŘÍK, Marek. \textit{Konstrukční návrh dvounádobové plně automatizované varny pro dekokční rmutování pro domácí výrobu piva při objemu várky 50 l}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakulta. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/yfe3qz/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Technická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Informační a řídicí technika v agropotravinářském komplexu
Práce na příbuzné téma
-
Fenomén pivo v naší společnosti
Tomáš Römer -
Víno, pivo a slovenská spoločnosť
Samuel Bartoš -
Pivo jako vývozní komodita
Veronika Lorencová -
Výroba piva s chráněným zeměpisným označením "České pivo" a piva vyráběného v EU
Tamara Dolníčková -
Pivo jako podnikatelský záměr
Michaela Vostrá -
Ocenění podniku společnosti Pivo Hostivar, a.s.
Jan Kalandra -
Pivo v českej gastronómii, nové marketingové stratégie v ponuke piva
Peter Mokrý -
Strategická analýza společnosti Pivo Hostivar, a.s.
Adam Kulík
Název
Vložil
Vloženo
Práva