Konstrukční návrh dvounádobové plně automatizované varny pro dekokční rmutování pro domácí výrobu piva při objemu várky 50 l – Bc. Marek Kovařík
Bc. Marek Kovařík
Master's thesis
Konstrukční návrh dvounádobové plně automatizované varny pro dekokční rmutování pro domácí výrobu piva při objemu várky 50 l
Design of two vessel brewhouse with automatic control for home brewing for decoction two mash process
Anotácia:
V této diplomové práci je popsán funkční konstrukční návrh pivovarské varny, na který je možné implementovat program pro plnou automatizaci této varny. Varna je navržena pro použití v domcích podmínkách, tzn. objem várky je pouze 50 l. Varna se skládá z dvou nádob (mladinové pánve), z toho jedna (pánev) je opatřena ohřevem a míchacím zařízením, druhá nádoba (káď) scezovacím dnem a kypřícím zařízením …viacAbstract:
In this diploma thesis is described functional design of brewhouse, it is possible to implement a program for full automation of brewhouse process. The brewhouse is designed for use in home conditions. So, the brewhouse batch volume is 50 l. The brewhouse consists of two vessels, one of which is equipped with heating and a mixing device, the other with a lauter bottom and a hoeing device. All solenoid …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Ladislav Chládek, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOVAŘÍK, Marek. \textit{Konstrukční návrh dvounádobové plně automatizované varny pro dekokční rmutování pro domácí výrobu piva při objemu várky 50 l}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Engineering. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/yfe3qz/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of EngineeringMaster programme / odbor:
Agricultural Engineering / Information and Control Technology in Agri-food Complex
Práce na příbuzné téma
-
Fenomén pivo v naší společnosti
Tomáš Römer -
Pivo jako vývozní komodita
Veronika Lorencová -
Víno, pivo a slovenská spoločnosť
Samuel Bartoš -
Výroba piva s chráněným zeměpisným označením "České pivo" a piva vyráběného v EU
Tamara Dolníčková -
Pivo jako podnikatelský záměr
Michaela Vostrá -
Ocenění podniku společnosti Pivo Hostivar, a.s.
Jan Kalandra -
Pivo v českej gastronómii, nové marketingové stratégie v ponuke piva
Peter Mokrý -
Strategická analýza společnosti Pivo Hostivar, a.s.
Adam Kulík
Názov
Vložil
Vložené
Práva