Využití třapin v technologii vín révy vinné – Tereza Helmová
Tereza Helmová
Bakalářská práce
Využití třapin v technologii vín révy vinné
The use of stems in wine grape wine technology
Anotace:
Bakalářská práce na téma Využití třapin v technologii vín révy vinné se v první části zaobírá literárním souhrnem k danému tématu, a to konkrétně ke složení hroznu, principu macerace a Frankovce jako odrůdě. Dále se bakalářská práce rozvíjí v experimentální části, která spočívá v maceraci určitých podílů třapin. K experimentu je využita odrůda Frankovka. Výsledky experimentu se skládají ze senzorického …víceAbstract:
The bachelor thesis on The use of grape vines in the technology of wine grape vines in the first part deals with the literary summary on the given topic, namely the composition of grapes, the principle of maceration and Frankovka as a variety. Further, the bachelor thesis develops in the experimental part, which consists in the maceration of certain parts of the stems. The Frankovka variety is used …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva