Ztráty tokoferolů během kulinárního zpracování potravin – Ing. Dominika Sosnová
Ing. Dominika Sosnová
Master's thesis
Ztráty tokoferolů během kulinárního zpracování potravin
Tocopherol losses during culinary food processing
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SOSNOVÁ, Dominika. \textit{Ztráty tokoferolů během kulinárního zpracování potravin}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/ygm16f/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Chemie a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.