Ztráty tokoferolů během kulinárního zpracování potravin – Ing. Dominika Sosnová
Ing. Dominika Sosnová
Diplomová práce
Ztráty tokoferolů během kulinárního zpracování potravin
Tocopherol losses during culinary food processing
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SOSNOVÁ, Dominika. \textit{Ztráty tokoferolů během kulinárního zpracování potravin}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/ygm16f/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.