Využití látek z rostlin jako přírodních konzervačních prostředků proti bakteriálním chorobám v potravinářství – Alena Kratochvílová
Alena Kratochvílová
Bakalářská práce
Využití látek z rostlin jako přírodních konzervačních prostředků proti bakteriálním chorobám v potravinářství
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 2010
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KRATOCHVÍLOVÁ, Alena. \textit{Využití látek z rostlin jako přírodních konzervačních prostředků proti bakteriálním chorobám v potravinářství}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze. 2010. Dostupné z: https://theses.cz/id/yh3bhc/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Bakalářský studijní program:
Rostlinná produkce
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva